A Samsung Bespoke AirDresser készüléke új szintre emeli a ruhaápolást

Magyarországra is megérkezett a Samsung különleges ruhaápoló rendszere, a Bespoke AirDresser. A Samsung háztartásieszköz-kínálatának legújabb készüléke a szintén elérhető, eredeti AirDresserhez hasonlóan kiváló kiegészítő szolgáltatás lehet különféle divatboltokban és segítheti a személyzet munkáját a vendéglátóiparban. Különleges megoldásaival megkönnyíti az alkalmi öltözékek, elegánsabb ruhadarabok frissen tartását és könnyen tisztíthatók vele a ritkábban használt textíliák.

A továbbfejlesztett okosfunkcióknak köszönhetően a Samsung AirDresser és Bespoke AirDresser még hatékonyabban frissíti fel a ruhákat, miközben eltávolítja a port, semlegesíti a nem kívánt illatok 99 százalékát [1], elpusztítja a kórokozókat és kisimítja az esetleges gyűrődéseket. Az egészség megőrzése és a jólléti gyakorlatok világszerte egyre kiemelkedőbb szerepet játszanak a felhasználók életében, így egyre több vállalkozásnak is fontos, hogy munkavállalóikat vagy ügyfeleiket higiénikus környezetben fogadhassák – ehhez járulhatnak hozzá a stílusos AirDresser készülékek.

„A Samsung Bespoke AirDresser az egészség megőrzését és a higiéniát szem előtt tartva, a kórokozók távoltartásával kínál lehetőséget a ruhák tisztán tartására – mondta el Hyesoon Yang, a Samsung digitális eszközök üzletágának ügyfélélményért felelős alelnöke. – A tisztítási folyamat során a készülék eltávolítja a kellemetlen szagokért felelős gázokat és megakadályozza azok újrakeletkezését, így minden textília friss illatú marad.”

Friss szövetek minden nap, kórokozók és kellemetlen illatok nélkül

A legfontosabb darabok frissek és viselésre készek maradnak a Bespoke AirDresser Fertőtlenítés funkciójának köszönhetően, amely JetSteam technológiával gőzöli és frissíti fel az anyagokat. A szövetet magas hőmérsékleten kezeli a rendszer, így képes mélyen tisztítani és semlegesíteni a vírusok, baktériumok 99,9 százalékát. A JetSteam emellett elpusztítja a poratkák 100 százalékát [2], így kiváló megoldás lehet akár a szállodaiparban is, hiszen frissen tarthatók vele a lepedők, huzatok, de könnyen használhatják a nyaralásukat töltő vendégek is, hogy minden nap tiszta, kényelmes ruhában tölthessék a pihenésüket.

A Bespoke AirDresser Illatosító szűrőjével semlegesíti a kellemetlen szagokért felelős gázok 99 százalékát, köztük az izzadtságból, dohányfüstből és ételekből származókat is. A kerámiából készült szűrő nedves és párás körülmények között is hatékonyan működik, és képes lebontani a kellemetlen szagokat okozó részecskéket, így a készülékben tárolt ruhák mindig illatosak maradnak.

A Bespoke AirDresser gyűrődésgátlója a JetAir és a JetSteam technológiákkal képes kisimítani a ruhák gyűrődéseit, így azok mindig viselésre készen kerülhetnek ki a készülékből, éppen ezért hatékony kiegészítő lehet a ruhatisztítással vagy -kölcsönzéssel foglalkozó vállalkozások számára is. A megrendelt ruhadarabok a legújabb technológiáknak köszönhetően kifogástalan állapotban kerülhetnek az ügyfelekhez, a gőzöléses megoldással pedig a munka hatékonysága is növelhető.

Nagy teljesítmény és intelligens funkciók csökkentik az idő-és energiaráfordítást

Az AirDresser készülékek amellett, hogy kényelmesebbé teszi a ruhaápolást, könnyen alkalmazható különböző területeken. A Mesterséges Intelligencia Vezérlés funkció megjegyzi a felhasználói szokásokat [3] és ez alapján személyre szabja a beállításokat, így, ha ismétlődő feladatokra használják, a programozás jelentősen egyszerűsödik. A rendszer megfigyeli a leggyakrabban használt funkciókat, így nem szükséges a menüben keresgélni a beállítások megtalálásához. A Samsung intelligens mosógépei csatlakoztathatók a Bespoke AirDresserhez a SmartThings alkalmazáson keresztül, és képesek egyedi ajánlásokat adni a legmegfelelőbb szárítási folyamathoz a mosási program alapján [4].

A ruhák a fertőtlenítését követően az okos rendszerek veszik át az irányítást. Az ajtó belső felén található páratartalom érzékelő segítségével a Bespoke AirDresser MI Szárító technológiája folyamatosan érzékeli ruhák nedvességtartalmát, és ennek megfelelően csökkenti a száradási időt, így a ruhanemű mindig szinte a lehető legrövidebb idő alatt szárad meg.

A hosszabb ruhák is kényelmesen tisztíthatók

Legyen szó akár télikabátokról vagy földig érő estélyi ruhákról, a Bespoke AirDresser Hosszú ruha zónáját kifejezetten a hosszabb ruhadarabok kezelésére tervezték. A divatipar szereplői számára ez ideális megoldást jelenthet a ruhapróbákra korlátozott darabszám esetén, hiszen a legszebb menyasszonyi ruhák vagy alkalmi öltözetek is felfrissíthetők az ügyfelek számára. A divatszalonok és ruhásboltok kelléktárában hasznos darab lehet az AirDresser, hiszen a hosszú ruhákat és kabátokat nehéz lehet a hagyományos eszközökkel frissen tartani, a Samsung készülékében található 143 centiméteres zónában azonban akár 20 centiméterrel hosszabb darabok is elférnek, mint a szekrény többi részében.

A ruhaápolás következő szintje

A Samsung AirDresser és a Bespoke AirDresser Magyarországon különleges Kristálytükör árnyalatban érhetők el. Az AirDresser két méretben kapható, a 45- és 60 cm széles modellek három, illetve öt ruhadarab tárolására alkalmasak.

A modern, minimalista dizájn az előlapon vékony kezelőfelülettel és letisztult gombokkal egészül ki, amelyek megkönnyítik a beállítások és opciók kiválasztását, valamint javítják a láthatóságot és a hozzáférhetőséget.

A Bespoke AirDresserről további információk itt és itt érhetők el.

[1] Az Intertek mérései alapján. Semlegesíti az izovaleránsav (izzadtság), a 4-etil piridin (dohány), a valeraldehid (sült hús) és a tetrakloroetilén (tisztító) 99 százalékát. Az eredmények a felhasználás körülményeitől függően eltérőek lehetnek.

[2] Az Intertek mérései alapján. Elpusztítja a házi poratkák 100 százalékát.

[3] A rendszer felhasználói adatokat, preferenciákat és használati mintázatokat tárol, amelyek alapján képes hatékony megoldásokat javasolni.

[4] A berendezések csak akkor csatlakoztathatók, ha az AirDresser és a mosógép is ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz csatlakozik és regisztrálva vannak a SmartThings alkalmazásba. Wi-Fi kapcsolat szükséges. Az elérhetőség modelltől és országtól függően változhat.

Szólj hozzá!