Íme EVA REMENYI első home kollekciója, a HERITAGE!

Az elmúlt másfél évben mindennél jobban felértékelődött az otthonunkban eltöltött minőségi idő és nagyon fontossá vált, hogy olyan tárgyakkal vegyük magunkat körbe, melyek erőt adnak a mindennapokban.

Reményi Éva első home kollekciójában, a HERITAGE-ben otthonunk elfeledett ékei elevenednek meg. A kollekció múltidéző használati tárgyakból, az ünnepi asztal kiegészítőiből és olyan darabokból áll, melyek akár több funkciót is betölthetnek életünkben.

A selymesen aranyló, tökéletlen felületű, robosztus tárgyak otthonunk meghitt hangulatának őrzői, melyek egy lassabb, egyszerűbb élet felé hívogatnak és melyeket egyszer mint családi örökséget tovább adhatunk unokáinknak.

Egy különös jelentéssel bíró darab is helyet kapott a kollekcióban, a „Kapaszkodó”. Ez a tárgy arra emlékeztet minket, hogy nehezebb napjainkon is találjunk meg a kiutat, a saját kapaszkodónkat. Ha kell, merjünk segítséget kérni, merjük felvállalni a gyengeségeinket.

*A kollekció minden darabja kézzel készült, egyszeri és megismételhetetlen, így minimális eltérések lehetnek az egyes darabok között.

www.evaremenyi.com

Szólj hozzá!