Megérkezett hazánkba a BANDI, Korea legnagyobb és legjelentősebb köröm-kozmetikai termékgyártója, a WEME International csúcsminőségű márkája. A BANDI márka 2008-ban debütált saját fejlesztésű, forradalmi géllakkjaival, amelyek azóta is a világ élvonalába tartoznak és immár Magyarországon is elérhetőek.

A márkanév nem véletlen, a szó jelentése szentjánosbogár”: ezek a ragyogó kis lények a koreai kultúrában a gyermeki ártatlanságot, a természetességet és a tisztaságot jelképezik, és csak érintetlen, be nem szennyezett környezetben élnek. A névválasztás tökéletesen tükrözi a WEME környezettudatos filozófiáját és termékfejlesztési stratégiáját. A CosMed Kft. közel két évtizede forgalmazza nagy sikerrel a PANDHY’S™ termékeket Koreában, és most úgy döntöttek, hazai szakmai közönségüknek is bemutatják a BANDI-t, mely nemcsak hangzásában illeszkedik a PANDHY’S világába, de innovatív megoldásaival és stílusos megjelenésével is tökéletesen kiegészíti portfóliójukat, akárcsak a CUREIX márkanéven forgalmazott speciális lábápolási termékcsalád.

A BANDI-nél hisznek abban, hogy szépség és fenntarthatóság kéz a kézben jár: minden terméküket természetes és organikus összetevőkből állítják össze, teljesen kizárva a környezetre káros vegyi anyagokat. Fenntartható megközelítésük garantálja, hogy termékeik nemcsak az emberek, de bolygó jövője szempontjából is biztonságosak legyenek.

 

A BANDI gél lakkjai tehát azok számára készültek, akik nemcsak a tökéletes manikűrre, de a környezetükre is odafigyelnek. Forradalmian új formuláikkal ötvözik a fenntarthatóságot és a csúcstechnológiát, gyors kötési időt garantálnak és precízebb applikálási lehetőséget biztosítanak. A végeredmény így minden alkalommal tökéletes, legyen szó akár finom részletekről, akár merészebb ötletekről.

Bővebb információ: www.bandinails.hu

Previous
Next